Ontwerpen PMD Aquatic
PMD Aquatic


Nader info

Tuin onderhoud

Wordt het allemaal wat te veel in de tuin of u heeft er de tijd niet voor, dan kan u beroep doen op onze jarenlange ervaring en kennis. Zowel voor het jaarlijks onderhoud zoals snoeien, scheren, ontmossen en verticuteren van gazons, als voor het periodiek onderhoud van tuin en gazon hebben wij de kennis en machines in huis. Natuurlijk nemen wij het groenafval mee of gebruiken wij het verhakseld hout ter plaatse als mulch.

Vijveronderhoud

Als na jarenlang plezier de vijver is dichtgegroeid,  kan het onderhoud ervan wel eens een lastige opdracht worden. Maar niet voor ons! Met zware pompen, slaan wij uw gezond water op in een tijdelijk reservoir. De vissen worden gevangen en nagezien. Daarna verwijderen met zorg  de vijverplanten voor hergebruik en de overtollige worden afgevoerd. Met speciale slibzuigers pompen wij het zieke slib weg. Maar ook technische onderdelen zoals pompen, filters en UV-toestellen worden door ons nagezien en hersteld. Wij hebben een enorme voorraad aan originele onderdelen en allerlei toebehoren van verschillende merken.
© 2016 - MPD Aquatic - all rights reserved - Disclaimer - Privacy
MPD Aquatic Speciaalzaak Vijver en Tuin | Grintweg 92 te 8400 Oostende (Zandvoorde) | btw nr.: BE 0449.764.947; | email: info@mpdaquatic.com