Ontwerpen PMD Aquatic
PMD Aquatic


Via de A10 uit Oostende:

Neem de afrit van Zandvoorde. Volg de baan tot aan het marktplein. U herkent het marktpleintje aan de apotheek (linkerkant), de watersproeiers in de grond en het supermarktje (rechterkant). Sla rechts af en ga verder tot aan het rond punt. Neem de eerste afslag (de baan rechts). Even verder vindt u onze winkel aan de rechterkant.

Via de A10 uit Brugge:

Neem de afrit van Zandvoorde. Eenmaal afgereden gaat u naar rechts, over de brug. U volgt de weg tot aan marktplein. U herkent het marktpleintje aan de apotheek (linkerkant), de watersproeiers in de grond en het supermarktje (rechterkant). Sla rechts af en ga verder tot aan het rond punt. Neem de eerste afslag (de baan rechts). Even verder vindt u onze winkel aan de rechterkant.

Met de trein:

Neem de trein naar Oostende. Neem vervolgens de bus aan het station. Lees hieronder verder.

Met de bus:

Aan het station van Oostende gaat u naar de bushaltes achter het gebouw van De Lijn. Het gebouw van De Lijn herkent u gemakkellijk aan de tramhaltes. Onze winkel is gelegen in de deelgemeente Zandvoorde van Oostende. De bushalte naar Zandvoorde is de eerste bushalte aan de rechterkant, achter het gebouw.

Aan deze halte vertrekken buslijnen 21, 22 en 23. U kunt om het even welke bus nemen uit deze 3. Elk half uur vertrekt er een aan deze halte. Na ongeveer 18 minuten komt u aan een rond punt in Zandvoorde. Dit is het moment om op de bel te drukken. Het is zeer eenvoudig, aangezien er geen andere ronde punten zijn op de busroute. U stapt vervolgens af, kort na het rond punt.

U bevindt zich nu in de Zwanelaan. Keer te voet terug tot aan het rond punt, en neem de baan aan de overkant. Deze baan buigt af naar links en helt licht naar boven. U vindt onze winkel even verder aan de rechterkant.
© 2016 - MPD Aquatic - all rights reserved - Disclaimer - Privacy
MPD Aquatic Speciaalzaak Vijver en Tuin | Grintweg 92 te 8400 Oostende (Zandvoorde) | btw nr.: BE 0449.764.947; | email: info@mpdaquatic.com