Ontwerpen PMD Aquatic
PMD Aquatic


Nader info

Visverzorging

Vissen zijn als atleten! Om maximaal te presteren moeten ze goed verzorgd worden. Een gezonde biotoop is van primordiaal belang, maar hun vitaliteit en schitterende kleuren moeten komen van een uitgekiende voeding. Van verschillende topmerken (Hikari, Sera, Colombo, Malamix, ...)hebben wij steeds een grote voorraad, in alle korrelgroottes en voor de verschillende seizoenen. Ook speciale voeders voor het verbeteren van de immuniteit, het versterken van de kleuren of voor een betere groei hebben wij in huis en ondersteund met degelijk advies. Worden ze toch eens ziek dan is een snelle diagnose en de juiste medicatie de enige uitweg. Wij hebben de nodige ervaring en infrastructuur. Wateronderzoek, parasitologie en ichtyologie worden in ons labo uitgevoerd door onze gediplomeerde laboratoriumtechnologe, Ann.

Wateranalyse

Allemaal willen wij helder en gezond vijverwater. Het is een must voor de vijverbewoners. Maar helder water is niet altijd hetzelfde als gezond water! Daarom zijn onze wateranalyses noodzakelijk en worden zij in ons labo kwaliteitsvol en nauwkeurig uitgevoerd. De analyse wordt steeds op een verse waterstaal uitgevoerd. Aan de hand van deze resultaten wordt een behandelingsadvies uitgewerkt.

Labo

© 2016 - MPD Aquatic - all rights reserved - Disclaimer - Privacy
MPD Aquatic Speciaalzaak Vijver en Tuin | Grintweg 92 te 8400 Oostende (Zandvoorde) | btw nr.: BE 0449.764.947; | email: info@mpdaquatic.com